Kommande filmer jag vill se

Jag sitter som vanligt på mitt kära café i Alingsås och spånar på ett bra blogginlägg. Och mer taggad till att göra ännu bättre blogginlägg blir jag varje dag då jag ser att bloggstatestiken stiger drastiskt för varje dag som går. Efter blogginlägget nu så ska jag möta upp Camilla på en fika och sedan blir det till att jobba vidare med en kunds hemsida.

Men hur som haver, nu ska vi hoppa tillbaks till dagens första blogginlägg som kommer handla om några kommande biofilmer som jag vill se.

 

angelsdemonsÄnglar och Demoner
Biopremiär 13 maj 2009

Vi börjar med att skriva om den filmen som jag verkligen ser otroligt mycket fram emot. Första filmen var lite av en besvikelse, men jag vägrar tro att de kommer misslyckas med den här filmen. Rons Howard, regissören som även gjorde ”Da Vinci-koden”, är tillbaka med filmatiseringen av ”Änglar och Demoner”, som även den är baserad på en framgångsrik roman av Dan Brown.

Om ni nte har läst böckerna så rekomenderar jag starkt att ni plockar upp och läser dem. Sedan så hyr ni dn första filmen och ser den. Efter att ni har gjort det är ni redo att se den här filmen på bio. Men nu hoppar vi in och berättar lite om handlingen i filmen.

Robert Langdon, Harvard professor i religiös symbolik, upptäcker chockad att det finns bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla fiende – den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten.

Klicka HÄR för att se trailer. 

 

terminatorsalvation Terminator Salvation
Biopremiär 5 juni 2009

Jag gillade de två första filmerna och såg otroligt mycket fram emot o se  ”Terminator 3: Rise of the Machines”. Men som ni alla bergis vet så var den filmen en otrolig flopp. ag och bergis många andra trodde nog mördarrobotarna hade gått till evig vila. Men nu är det tänkt att McG (”We are Marshall”) ska blåsa liv i franchisen med “Terminator Salvation” som ska vara en nystart av filmserien. Dessutom är planerna att göra en trilogi och där ” Terminator Salvation” kommer bli den första filmen.

Handlingen då? Jo, den är som alltid den samma. Efter att Skynet utrotat större delen av mänskligheten i en kärnvapenattack, kämpar en liten grupp av överlevande människor – ledda av Batman… John Connor (Christian Bale) mot att stoppa Skynet och dess Terminator-armé att ta över världen. 

När Connor får vetskap om Marcus Wright (Sam Worthington), en främling som sitter i dödscellen tror han att den ödesdigra framtiden kan förändras. Connor måste först avgöra om Wright kommer från framtiden eller om han har blivit räddad i det förflutna. Medan Skynet förbereder den slutliga anfallet ger sig Connor och Wright iväg på en resa som tar dem till hjärtat av Skynets verksamhet och där upptäcker de den fruktansvärda hemligheten bakom den hotande utplåning av mänskligheten

Jag ser mycket fram emot den här filmen. Är helt öertygad om att den här filmen kommer dra in otroligt mycket pengar till bolaget samt få folk att se fram emot de två kommande filmerna efter den. 

Klicka HÄR för att se trailer.

 

startrekStar Trek
Biopremiär 8 maj 2009

Ni börjar kanske kunna se ett mönster nu… Jag älskar Science-Fiction. Nu ska vi prata lite om en av världens mest kända filmtitlar, ”Star Trek” . 1966 började ”Star Trek” sändas som TV-serie och tre år senare fick serien kultstatus. Dessutom har tio filmer producerats och nu planerar filmmakaren J.J. Abrams att stilla Star Trek-hungern hos alla fans av kultserien.

Det är inte så långt kvar innan filmen har premiär, men väldigt lite information om filmens handling har jag funnit, men inte helt ovanligt när det handlar om J.J. Abrams. Det vi vet är att det kommer fokuseras på kapten Kirk och hans besättnings tidiga äventyr. 

Klicka HÄR för att se trailer. 

 

transformersrevengeofthefallen Transformers: Revenge of the Fallen 
Biopremiär 24 juni 2009

Man brukar ju spara det bästa till sist. Så gjorde även jag. Jag växte upp med den tecknade teveserien och tidningarna, Transformers. Jag kan helt ärligt säga att jag har aldrig tidigare sett fram emot en film så mycket som jag gjorde till filmen, Transformers. Nu ser jag nästan lika mycket fram emot uppföljaren. Det blir samma lyckade upplägg som i föregångaren, Michael Bay regisserar och Steven Spielberg står som producent. Huvudrollerna görs återigen av Shia LaBeouf och Megan Fox, vars relation blir ännu hetare i uppföljaren.

Kampen om Jorden är över, men kampen om universum har precis börjat. Efter att ha återvänt till Cybertron tar Starscream befälet över Decepticons och beslutar sig för att återvända till Jorden. När Autobots tror att allt är över får de reda på att Megatrons livlösa kropp har blivit stulen från den amerikanska militären av Skorpinox som återupplivar honom med hjälp av sin egen spark. Med en hämndlysten Megatron tillbaka på banan och med hjälp av förstärkningar av Decepticons samlar Optimus Prime ihop sina styrkor och gör allt som står i hans makt för att förhindra dem. 

Klicka HÄR för att se trailer.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Film, Nöje, Vardaglig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s