Det är dyrt att vara miljövänlig i Göteborg!

Jag tänkte att jag skulle åka med tåg och buss till och från jobbet i Göteborg, när jag nu börjar där om en månad. Så jag ringde precis till Västtrafik och kollade va deras månadskort kostade…. 1200 kr fick jag till svars. Det är ju galet dyrt! Men det är väll så det är på baksidan av Sverige. Ne, sänk priserna till 600 kr, tycker jag! Allvarligt, 1200 kr i månaden för att åla med tåg och buss, det är ju galet mycket!

Ne, ska helt enkelt sitta och njuta den här sista månaden som jag åker med sl där ett busskort kostar ca 600 kr.  Sitter för den delen just nu på bussen, på väg till jobbet. Men fuskade, tog bilen hala vägen. Känns skönt att kunna hoppa av halva vägen och ta bilen, när man jobbar sent. Kommer hem så mycket snabbare då.

Blev det gymmet i morse? Nej, blev ju inte det… Kände att jag behövde sova ut. Men i morgon bitti skall jag upp tidigt och gå till gymmet. Undra vad ett gymkort kostar i Göteborg. Hm.

Sedan kan jag med klädje säga att en gammal barndomskompis kommer att hyra min lägenhet i Norrtälje nu när jag flyttar till Alingsås/Göteborg. Känns otroligt skönt att en person som jag litar på skall hyra lägenheten.

Nu är jag snart framme vid Danderyd, där jag skall kliva av för att ta tunnelbanan. Så jag skall stänga ner datorn nu. Men önksar alla er en trevlig dag, så ses vi lite senare.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Vardaglig

4 responses to “Det är dyrt att vara miljövänlig i Göteborg!

  1. Alexander M J

    Ha ha, de gav mig fel information… Fick sedan reda på att det kostar 900 kr om man är ungdom. Ungdom ses upp till 26.

  2. jag

    hej! vem har tagit över din lya? å vad ska du arbeta med i gbg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s